AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömleğini çıkarmak

Kahve falında gömleğini çıkarmak

Kahve falında gömleğini çıkarmak başarılı bir insan olacağına, dileklerinin de kabul olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, insanlara iş öğreteceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, güzel günlerle tanışılacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında gömleğini çıkarmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Kahve falında gömleğini çıkarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, maceralara atılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek çıkarmak hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gömlek çıkarmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek çıkarmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalettir.

Kahve falında gömlek giyip çıkarmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömlek dağıtmak büyük mutluluk duyulacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gömlek görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek üzüntülü günler yaşanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir