AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek birini görmek

Kahve falında beyaz gömlek birini görmek

Kahve falında beyaz gömlek birini görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, yeni bir ortama gireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek birini gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek mallarının da hayırlı olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek yakmak ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, darlık içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek almak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek vermek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, iyi hissedileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak uzaktan haberler işiteceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek giymek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir