AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek almak

Kahve falında beyaz gömlek almak

Kahve falında beyaz gömlek almak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek almak gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek hastalıklara şifa bulunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek birini görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlekle görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık beyaz gömlek görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek giyen erkek görmek ettiği zararları telafi edeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi beyaz gömlekle görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir