AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Kahve falında yakası kirli beyaz gömlek görmek zenginlik elde edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek yakasını kirli görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında yakası kirli gömlek görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli gömlek yakası görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz gömlek görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kirli gömlek görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında gömlek yakası dikmek birlikte kâh ağlayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir