AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek yakmak

Kahve falında beyaz gömlek yakmak

Kahve falında beyaz gömlek yakmak yenileneceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek yakmak gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz gömlek yakmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında gömlek yakmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında ütüyle gömlek yakmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında gömlek ütülerken yakmak fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalettir.

Kahve falında birinin üzerinde beyaz gömlek görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek giyen erkek görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz dantelli gömlek görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir