AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek vermek

Kahve falında beyaz gömlek vermek

Kahve falında beyaz gömlek vermek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sorunların gittikçe artacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlek vermek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek hediye etmek kısmetinin kapanacağına, söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek istemek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlekte kan görmek büyük başarılara imza atacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık beyaz gömlek görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, dinde tartışmaya işaret eder.

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek asmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir