AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz havlu asmak

Kahve falında beyaz havlu asmak

Kahve falında beyaz havlu asmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, ekmeğinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu asmak gördüyseniz:

  • İlginç bir fikrinizin işe yaramaya başladığını görebilirsiniz.

Kahve falında beyaz havlu asmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havlu asmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ipe havlu asmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz el havlusu görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kirli beyaz havlu görmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz banyo havlusu görmek kurulu düzenin bozulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni beyaz havlu görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir