AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise asmak

Kahve falında beyaz elbise asmak

Kahve falında beyaz elbise asmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbise asmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşük, fiziki bitkinlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz elbise asmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında dolaba elbise asmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rızkının bollaşacağına inanılır.

Kahve falında duvara elbise asmak çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe elbise asmak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise asmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz perde asmak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek asmak işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir