AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkayıp asmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çamaşır yıkamak asmak daha şık mekanlarda eğleneceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işarettir.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır asmak sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşırlar asmak fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çamaşırları asmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır asmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir