AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare gölgesi görmek

Kahve falında fare gölgesi görmek

Kahve falında fare gölgesi görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında fare gölgesi gördüyseniz:

  • Hoşlanmayacağınız misafirleriniz olabilir veya birilerini ağırlamak için masrafa girebilirsiniz.

Kahve falında fare gölgesi görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya alamet eder.

Kahve falında beyaz gölge görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi gölgesini görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah insan gölge görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlik gölge görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın gölgesinde oturmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, işlerini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında gölgeye oturmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında melek gölgesi görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir