AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gölgesini görmek

Kahve falında başkasının gölgesini görmek

Kahve falında başkasının gölgesini görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eve huzur dolacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, zor zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gölgesini gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Kahve falında insan gölgesi görmek sevinç dolu haberler alacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında fare gölgesi görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında gölgeye oturmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölge oyunu görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında gölgeden kaçmak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi gölgeni görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında azrailin gölgesini görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek gölgesi görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir