AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kovaladığını görmek

Kahve falında fare kovaladığını görmek

Kahve falında fare kovaladığını görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında fare kovaladığını gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında fareyi kovaladığını görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında evden fare kovalamak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah fare kovalamak işlerinde verimin artacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde fare kovalamak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük fare kovalamak dertlerin dermanının bulunacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kovaladığını görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir