AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz etek giymek

Kahve falında beyaz etek giymek

Kahve falında beyaz etek giymek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bilgiyle donanacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz etek giymek gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi dikkatli hesaplamalısınız.

Kahve falında beyaz tül etek giymek işlerinin toparlanacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz etek giydiğini görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek giymek ele güne muhtaç olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz mini etek giymek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir