AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba elbise asmak

Kahve falında dolaba elbise asmak

Kahve falında dolaba elbise asmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, başarı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında dolaba elbise asmak gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Kahve falında dolaba elbise asmak zenginliğinin artacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına inanılır.

Kahve falında elbise asmak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz elbise asmak işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak dinine bağlı kalacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına delalettir.

Kahve falında duvara elbise asmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ipe elbise asmak gelirinin düşeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına inanılır.

Kahve falında elbise dolabının yıkıldığını görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında içi dolu elbise dolabı görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir