AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise asmak

Kahve falında elbise asmak

Kahve falında elbise asmak kötü noktalara geleceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, ayaklandıracağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise asmak gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında ipe elbise asmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise asmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında duvara elbise asmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında dolaba elbise asmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında beyaz elbise asmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış çamaşırı asmak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara ayna asmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir