AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz havluya sarılı olmak

Kahve falında beyaz havluya sarılı olmak

Kahve falında beyaz havluya sarılı olmak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz havluya sarılı olmak gördüyseniz:

  • Gerekli şeyleri bir araya getirebilir, gerekli kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Kahve falında beyaz havluya sarılmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz havluya sarılı olmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini beyaz havluya sarılı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havluya sarılmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında banyo havlusuna sarılı görmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havluya sarılı olmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında sarı havlu görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında kendini havluya sarılı görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir