AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz havluya sarınmak

Kahve falında beyaz havluya sarınmak

Kahve falında beyaz havluya sarınmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında beyaz havluya sarınmak yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havluya sarınmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Kahve falında havlu sarınmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz örtüye sarınmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz havlu görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz banyo havlusu görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında ıslak beyaz havlu görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine beyaz havlu vermek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir