AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz havlu almak

Kahve falında beyaz havlu almak

Kahve falında beyaz havlu almak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu almak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yaptığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında beyaz havlu katlamak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kağıt havlu görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli beyaz havlu görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz havluya sarılmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz el havlusu görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine işarettir.

Kahve falında kendini beyaz havluya sarılı görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz havlu almak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz havlu hediye almak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir