AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok fazla konuşmamanızda fayda var.

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak kiracı olmaktan kurtulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap merdiven görmek sevilen bir dostun geleceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap köprü görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ahşap kutu görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap ev yaptırmak şansının bahtının açılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir