AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap merdiven çıkmak

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, ölümcül hastalıklara işaret, büyük üzüntüler yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, yeni bir yola gireceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kahve falında ahşap merdiven çıkmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden çıkmak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, malının ve aşının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ahşap merdivenden inmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdiven görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap sandalye görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında ahşap pencere görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, zenginliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında ahşap kulübe görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir