AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz deveye binmek

Kahve falında beyaz deveye binmek

Kahve falında beyaz deveye binmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, malından ve parasından olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz deveye binmek gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz deveye binmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve üstüne binmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maddi anlamda zayıflayacağına alamet eder.

Kahve falında yavru deveye binmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacda deveye binmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında devenin üstüne binmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deve binmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deve üzerine binmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, maneviyatının çökeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir