AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve binmek

Kahve falında deve binmek

Kahve falında deve binmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında deve binmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla aranızdaki özel bir problemin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında deve üstüne binmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çölde deveye binmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Kahve falında deveye ters binmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin üzerine binmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına inanılır.

Kahve falında devenin üstüne binmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, işinin gücünün de rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında deveye binmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yavru deveye binmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deve kuşuna binmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir