AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru deveye binmek

Kahve falında yavru deveye binmek

Kahve falında yavru deveye binmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kazancının eksileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, onlara doyasıya sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru deveye binmek gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında yavru deveye binmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz deve yavrusu görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine delalettir.

Kahve falında yavru deve kuşu görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru deve görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yavru deve görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında deve yavrusu görmek adını aklamayı başaracağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru develer görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine yorulur.

Kahve falında devenin yavrusunu görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir