AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacda deveye binmek

Kahve falında hacda deveye binmek

Kahve falında hacda deveye binmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, haksızlıklara uğranılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında hacda deveye binmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında hacda deveye binmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devenin üstüne binmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine işaret eder.

Kahve falında deve üstüne binmek kendisine uğur getireceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında deveye binmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine tabir olunur.

Kahve falında deveye ters binmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz deveye binmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve binmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalettir.

Kahve falında devenin üzerine binmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir