AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin üstüne binmek

Kahve falında devenin üstüne binmek

Kahve falında devenin üstüne binmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, günahların af olacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devenin üstüne binmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Kahve falında devenin üstüne binmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, her isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında deve üstüne binmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında deveye binmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çölde deveye binmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deve üzerine binmek yaptığı işten çıkarılacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveye ters binmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında deve binmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir