AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve üzerine binmek

Kahve falında deve üzerine binmek

Kahve falında deve üzerine binmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında deve üzerine binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında deve kuşuna binmek mal ve varlık sahibi olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz deveye binmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında çölde deveye binmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında deve üstüne binmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında devenin üstüne binmek güzel işlere imza atacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devenin üzerine binmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yavru deveye binmek büyük atılımlar yapılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir