AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle deveye binmek

Kahve falında gelinlikle deveye binmek

Kahve falında gelinlikle deveye binmek ticaretinin büyüyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, karşılığını bulacağına, hastalığının düzeleceğine, dirliğin bozulabileceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Kahve falında gelinlikle deveye binmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devenin üzerine binmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çölde deveye binmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deve üzerine binmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında devenin üstüne binmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveye binmek başarılarının azalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deveye ters binmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına yorulur.

Kahve falında deve üstüne binmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir