AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat traşı görmek

Kahve falında damat traşı görmek

Kahve falında damat traşı görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalettir.

Kahve falında damat traşı gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında eşini damat görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına rivayet eder.

Kahve falında damatı beklemek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski damat adayını görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damadı olduğunu görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Kahve falında mutsuz damat görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına işarettir.

Kahve falında eşini damatlıkla görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yaşamın kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında damatlık aldığını görmek ailesini de mutlu edeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir