AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutsuz damat görmek

Kahve falında mutsuz damat görmek

Kahve falında mutsuz damat görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutsuz damat gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında mutsuz damat görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı mutsuz görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giyip mutsuz olmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında mutsuz bir evlilik yapmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Kahve falında evlenip mutsuz olduğunu görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini mutsuz görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü mutsuz görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Kahve falında anneyi mutsuz görmek kötü gidişe dur denileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir