AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda çorapla yürümek

Kahve falında yolda çorapla yürümek

Kahve falında yolda çorapla yürümek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, darlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yolda çorapla yürümek gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında çorapla yolda yürümek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda çorapla yürümek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz bir yolda yürümek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında karlı yolda yürümek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında buz tutmuş yolda yürümek parasının ve malının artacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu yolda yürümek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir yolda yürümek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir