AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çit görmek

Kahve falında beyaz çit görmek

Kahve falında beyaz çit görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çit gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında beyaz çit görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta çit görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çitten geçmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çitlenbik ağacı görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çitlerden atlamak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çitlek görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir