AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, parasal krizler yaşanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çitlenbik ağacı görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çit görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çitlek görmek elinin de bolluk göreceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tel çit görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında çitos yemek geçecek güzel bir ömre, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında demir çit görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir