AnaSayfa / Genel / Kahve falında çitlek görmek

Kahve falında çitlek görmek

Kahve falında çitlek görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çitlek gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Kahve falında tahta çit görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çit görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, işlerini düzene sokacağına delalettir.

Kahve falında çit yapmak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında demir çit görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, elinin darlaşacağına alamet eder.

Kahve falında çitten geçmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet eder.

Kahve falında çitos yemek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çitlenbik ağacı görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında çitlerden atlamak tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir