AnaSayfa / Genel / Kahve falında çitlenbik ağacı görmek

Kahve falında çitlenbik ağacı görmek

Kahve falında çitlenbik ağacı görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kendisini keşfedeceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çitlenbik ağacı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında çitlenbik ağacı görmek hükmünün geçmeyeceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret eder.

Kahve falında tahta çit görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çit yapmak gelirinin düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çit görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çit görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında demir çit görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir