Kahve falında çitlerden atlamak

Kahve falında çitlerden atlamak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kendisini geliştireceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında çitlerden atlamak gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Kahve falında çitlerden atlamak ağız tadından olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çit yapmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çit görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çitlek görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında çit görmek imkânlarının çoğalacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında demir çit görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çitten geçmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulur.

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top