AnaSayfa / Genel / Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, gelişim içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çitlenmiş çekirdek gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Kahve falında çitlenmiş çekirdek görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çitlek görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çitlerden atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında demir çit görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Kahve falında tel çit görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalettir.

Kahve falında çit görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz çit görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir