Kahve falında tahta çit görmek

Kahve falında tahta çit görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş güç sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında tahta çit gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Kahve falında tahta çit görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında demir çit görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok kolay bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çit görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, borçlarının ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında çitlerden atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çitos yemek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çitlenbik ağacı görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tel çit görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdek çitleyen birini görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top