AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz halı görmek

Kahve falında beyaz halı görmek

Kahve falında beyaz halı görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz halı gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında siyah beyaz halı görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz halı sermek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek her zaman sevgi göreceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz halı almak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz halı yıkamak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renkli halı görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz halıda yürümek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz halı görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir