AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz halı görmek

Kahve falında siyah beyaz halı görmek

Kahve falında siyah beyaz halı görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, para sıkıntısı çekeceğine, kazancın arttırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz halı gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Kahve falında siyah beyaz halı görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah halı görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı siyah halı görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz halı dokumak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz renk halı görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz halıda yürümek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz halı görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir