AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz halı satın almak

Kahve falında beyaz halı satın almak

Kahve falında beyaz halı satın almak kısmetlerin azalacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz halı satın almak gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Kahve falında beyaz halı satın almak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski halı satın almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeni halı satın almak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çirkin bir iş yapmaya yorulur.

Kahve falında halı satın almak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı halı satın almak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halı satın aldığını görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz halı sermek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz halı dokumak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir