AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk halı görmek

Kahve falında beyaz renk halı görmek

Kahve falında beyaz renk halı görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz renk halı gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz renkli halı görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk halı görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Kahve falında açık renk halı görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli halı görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk halı görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, gönlündeki gibi sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli halı görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işarettir.

Kahve falında yeşil renk halı görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bordo renk halı görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir