AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çerçeve görmek

Kahve falında beyaz çerçeve görmek

Kahve falında beyaz çerçeve görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çerçeve gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, tatsızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çerçeve görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boş fotoğraf çerçevesi görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında tahta çerçeve görmek işin düzeltileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir