AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya ceket giydirmek

Kahve falında babaya ceket giydirmek

Kahve falında babaya ceket giydirmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında babaya ceket giydirmek gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında babaya ceket giydirmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı etek ceket giymek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında deri ceket giymek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters ceket giymek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak ceket giymek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında mor renk ceket giymek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün ceket giymek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek geçici olarak rahatsızlanacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir