AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste ceket giymek

Kahve falında üst üste ceket giymek

Kahve falında üst üste ceket giymek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılar son bulacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında üst üste ceket giymek gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Kahve falında üst üste ceket giymek bir ortaklık kurulacağına, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste mont giymek hayır getirecek bir yola girileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki çorap üst üste giymek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında iki ayakkabı üst üste giymek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında üst üste gömlek giymek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste çorap giymek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek dertlerin son bulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir