AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ceket giyen erkek görmek

Kahve falında beyaz ceket giyen erkek görmek

Kahve falında beyaz ceket giyen erkek görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket giyen erkek gördüyseniz:

  • Yolun sonunda parlak bir son varken geçici sorunlara takılmayın.

Kahve falında beyaz ceket giyen erkek görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ceket giymek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ceket vermek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, bütçesinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında beyaz etek ceket görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir