AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ceket vermek

Kahve falında beyaz ceket vermek

Kahve falında beyaz ceket vermek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket vermek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Kahve falında beyaz ceket giyen erkek görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, kendi şansını kendi yaratacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ceket kaybetmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ceket görmek umutsuzluk yaşanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, alım gücünün zayıflamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek derin bir nefes alacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir