AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz ceket görmek

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek evine bereket geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz ceket gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah ceket kaybetmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah ceket giydiğini görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, dertlerinin günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında siyah ceket çıkarmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, yaşamın kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ceket giyen birini görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah etek ceket giymek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah uzun ceket görmek kısmetlerinin bol olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir