AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ceket aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ceket aldığını görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz etek ceket görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz ceket görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ceket kaybetmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hastalıktan şifa bulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket vermek giden birinin geri döneceğine, dünya malı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket giyen erkek görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir