AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşafta yatmak

Kahve falında beyaz çarşafta yatmak

Kahve falında beyaz çarşafta yatmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafta yatmak gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çarşafta yatmak ekmeksiz kalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında asılmış beyaz çarşaf görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz çarşaf ütülemek çok büyük destek vereceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaflar görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf giymek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir