AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, anne baba duası alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Kahve falında beyaz kirli çarşaf görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine inanılır.

Kahve falında kirli yatak çarşafı görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına delalettir.

Kahve falında kirli çarşaf yıkamak yeterli kimse haline geleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çarşaf görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf giydiğini görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, sorunlarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz temiz çarşaf görmek kötü yola sapmayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çarşafa sarılı bebek görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir